<h2>ΚΑΛΕΑΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ </h2><p>Κατασκευή Επίπλων | Καβάλα</p> <h2>ΚΑΛΕΑΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ</h2><p>Κατασκευή Επίπλων | Καβάλα</p> <h2>ΚΑΛΕΑΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ </h2><p>Κατασκευή Επίπλων | Καβάλα</p>
Previous Next
Κρεβατοκάμαρες - Ντουλάπες

Κατασκευή Επίπλων | Καλεάδης Ευγένιος

...στη διασταύρωση Χρυσούπολης Καβάλας

 

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

 

Το υπνοδωμάτιο αποτελεί τον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού. Ένα χώρο ξεκούρασης, χαλάρωσης και ηρεμίας που αντιπροσωπεύει το στυλ και την αισθητική του χρήστη. Η επιχείρηση κατασκευής επίπλων ΚΑΛΕΑΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ κατασκευάζει για όμορφα ξύλινα έπιπλα για το υπνοδωμάτιό σας προσφέροντας άριστη ποιότητα κατασκευής για την ιδανική ξεκούραση, καθώς και λειτουργικότητα για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων. 

Σε εμάς θα βρείτε κρεβάτια, κομοδίνα, συρταριέρες και ντουλάπες άριστης κατασκευής σε σύγχρονα και κλασικά σχέδια για να καλύψουν κάθε προτίμηση. Συνδυάστε τα έπιπλα με έξυπνες ιδέες αποθήκευσης και ειδικά χωρίσματα για να εξυπηρετήσουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες σας. 
Ειδικευόμαστε στην κατασκευή εντοιχισμένων και μη ντουλαπών, σχεδιασμένες όπως σας εξυπηρετούν καλύτερα με ράφια, συρτάρια ή κρεμάστρες και σύγχρονους μηχανισμούς που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη μελέτη του χώρου σας και για να συζητήσουμε στη συνέχεια όλες τις λεπτομέρειες που θα συνθέσουν το τέλειο υπνοδωμάτιο.